Vhiee's World
Where all my dreams and stories are shared
Home   ×       ×   Ask me!!!    ×   Share something here, guys :)
Anonymous asked: Itu yang pakai jilbab pink kamu bukan? subhanallah cantik. :)


Answer:

Hi! Maaf baru balas ya. Iya itu aku. Terimakasih!!! :)

When Aquarius Shuts A Person Up With Facts….

zodiaccity:

Lol!!

My new sounds:

Artis Blog?

It’s been a long since the last time i post something here. Well, i miss you tumblr!

Gue rada bingung sih, actually dalam hati gue mesti tanya tanya sendiri : gimana sih caranya jadi artis blog? I mean, gue enggak obsessed to be well known blogger or somewhat.. Gue cuma pingin tau gimana sih orang orang bisa got so much attention hanya dengan post di tumblr?

Gue sempet berfikir “ah jadi males ngeblog. Percuna enggak ada yang baca” —miris—

And guess what, akhirnya gue numblr juga!! (Cuci = nyuci. Tumblr = numblr. *adjective hahaha)

Ada nih satu quotes yang gue suka “be yourself. Karena dengan menjadi diri lo sendiri, you’ll get all eyes on you. Trust me”

Mulai sejak itu gue berpikir untuk terus be my self.

The best birthday gift isn’t a bunch of money, or new car, or the fanciest stuff.. But it’s a gift of a friend. Big damn thanks to my girlfriends, the beloved ones for being my valentine! I love you to the end of universe and back 💛💙😘 @berlianda @nadiaafina @daniassegaf @daninfatima @riskamaraya @anydhia @friggatasya @zafirani @ychrissie @annisadienieka

Sekolah terus… Kapan lulus? 😂😝 @imaniarnh (at SMA Muhammadiyah 2 Surabaya)

TotallyLayouts has Tumblr Themes, Twitter Backgrounds, Facebook Covers, Tumblr Music Player and Tumblr Follower Counter